Двустранното партньорство в различни сфери като иновациите, сигурността и добрите

...
Двустранното партньорство в различни сфери като иновациите, сигурността и добрите
Коментари Харесай

Радев обсъди водната криза и сигурността с президента на Израел

Двустранното партньорство в разнообразни сфери като нововъведенията, сигурността и положителните практики в ръководството на водните запаси.

Това бяха главните тематики, които разискаха президентите Румен Радев и Реувен Ривлин, които организираха през днешния ден среща в Йерусалим, оповестиха от пресцентъра на президентството.

Водната рецесия в няколко български града бе разисквана на срещата, като президентът Радев изрази интереса на страната ни към опита на Израел в потреблението и опазването на водните запаси. Президентът Ривлин изрази подготвеност специалисти от Израел да оказват помощ на България.
 Снимка 462677
Източник:

Водната рецесия беше измежду тематиките на срещатаи с ръководителя на Кнесета Юли-Йоел Еделщайн. По-късно денем българският президент и водената от него делегация ще се срещнат с управлението на института " Яд Вашем ".

Българският президент е на посещаване в Държавата Израел за присъединяване във възпоменателната гала във връзка отбелязването на 75-ата годишнина от освобождението на Освиенцим и Деня за възпоменание на Холокоста.

В събитието се чака да вземат участие над 40 държавни и държавни ръководители от целия свят.
 Снимка 462678
Източник:

Перспективите за развиване на Близкоизточния кротичък развой, нуждата от подсилване на стабилността в района на Близкия Изток, както и положителното двустранно съдействие в региона на сигурността и битката с тероризма, бяха измежду акцентите на диалозите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР