Двустепенна сигурност за потребителите с проверка на самоличносттаКлиентите на FlixBus

...
Двустепенна сигурност за потребителите с проверка на самоличносттаКлиентите на FlixBus
Коментари Харесай

FlixBus интегрира Google Pay в Android приложението си

Двустепенна сигурност за потребителите с инспекция на самоличността

Клиентите на FlixBus могат да употребяват своите електронни портфейли за по-бързо и несъмнено закупуване на билети

FlixBus е първият снабдител на автобусни транспорти на дълги дистанции в Европа, който вгражда услугата Гугъл Pay в приложението си за Android. По този метод клиентите ще могат да употребяват своите електронни портфейли за по-бързо и несъмнено закупуване на билети.

Гугъл Pay е електронна система за онлайн заплащания и цифров портфейл, която дава опция на потребителите да правят лесни, бързи и сигурни транзакции в приложения и уеб страници. Потребителите на приложението FlixBus ще видят иконата „ Купуване с Гугъл Pay ”, когато доближат стъпката за заплащане.
още по тематиката
Вече единствено с няколко кликвания потребителите ще могат да закупуват билети, употребявайки информацията за заплащане, която се съхранява в профила им в Гугъл, оповестиха от компанията.

Дигиталните решения са в центъра на модела на FlixBus от самото пускане на компанията през 2013 година В допълнение към партньорството с водещи софтуерни компании, като Гугъл, FlixMobility разполага с екип от 200 програмисти, които непрекъснато усъвършенстват продуктите на FlixBus.

През април т.г. FlixBus стана първият снабдител на автобусни транспорти, който внедри в услугите си гласовия асистент Гугъл Assistant. А в този момент покупката на билети става още по-лесна с внедрявано на услугите на Гугъл Pay в приложението за Android.

„ С помощта на Гугъл Pay клиентите могат да резервират посредством приложението ни най-евтините или най-бързите направления, които предлага FlixBus. В допълнение на това данните на клиентите са предпазени посредством двустепенна система за сигурност, която ревизира самоличността на клиента преди осъществяване на заплащането ”, разяснява Даниел Краус, шеф „ Информационни технологии ” на FlixMobility.

Опцията Гугъл Pay е налична все още в редица страни, включително Белгия, Германия, Испания, Обединеното кралство, Полша, Съединени американски щати, Словакия и Чешката република.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР