Двуседмичното правило“ за здрав брак на Робърт Дауни Джуниър и

...
Двуседмичното правило“ за здрав брак на Робърт Дауни Джуниър и
Коментари Харесай

„Двуседмичното правило“ за здрав брак на Робърт Дауни Джуниър и съпругата му!

„ Двуседмичното предписание “ за здрав брак на Робърт Дауни Джуниър и брачната половинка му стана вирусно и милиони двойки по фцял свят към този момент се придържат към него. Робърт и брачната половинка му Сюзън не разрешават на натоварените им графици да пречат на това да прекарват време дружно.

Двойката, която е женена от 18 години, поддържа връзката си мощна с „ предписание за две седмици “, което им разрешава да бъдат със фамилията си, споделят те.

„ Имаме предписание за две седмици, което постоянно ни се коства прекомерно дълго. Но не изкарваме повече от две седмици, без да се забележим и фамилията да е дружно “, сподели Сюзън Дауни в скорошно изявление за People. „ За благополучие, избираме да сме пътуващ цирк, когато можем. “

Двойката има две общи деца: Дауни Джуниър е татко и на Индио Фалконер Дауни, на 30 година, наследник от предходния му брак с Дебора Фалконер.

Но даже и при съблюдаване на правилото, нещата не всеки път вървят по проект, споделя Сюзън Дауни.

„ Спазваш главното предписание за две седмици и не се опитваш да мислиш прекомерно надалеч напред, тъй като огромна част от нещата, които вършим, са необичайно непредсказуеми “, сподели тя.

Сюзън е кино продуцент и съосновател на Team Downey, продуцентска къща, която основава дружно със брачна половинка си.

От друга страна, работният график на Сюзън не е толкоз претрупан, колкото този на брачна половинка ѝ.

„ Добрата вест е, че аз не съм пред камерата и по тази причина като продуцент в последна сметка имам малко по-голяма еластичност във връзка с местоположението, на това къде ще би трябвало да бъда “, сподели тя.

Нещата можеха да бъдат напълно разнообразни, в случай че и двамата имаха актьорска кариера, добави Сюзън Дауни.

Те не са единствената холивудска двойка, която е открила правила за поддържане на салдото сред професионалния и персоналния живот.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, които са женени от 2012 година, са се договорили да не работят едновременно, когато почнали да се срещат, с цел да могат да слагат персоналния си живот преди всичко.

Науката е потвърдила, че мощните персонални връзки могат да доведат до по-голямо благополучие, по-добро здраве и дори… до по-дълъг живот.

 

Източник – People/Превод:SafeNews

Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News  

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР