Двупосочен билет за полет в първа класа от Сан Франциско

...
Двупосочен билет за полет в първа класа от Сан Франциско
Коментари Харесай

Шефът на „Луфтханза“: най-скъпият ни билет струва 24 000 долара, но местата светкавично се разпродават


Двупосочен билет за полет в първа класа от Сан Франциско до Франкфурт сега е най-скъпият, продаван от немската „ Луфтханза “ – за смайващите 24 000 $, сподели шефът на самолетната компания и добави, че местата за него непрестанно са разпродадени, предадоха ДПА и Българска телеграфна агенция.

Карстен Шпор – основният изпълнителен шеф на авиопревозвача Deutsche Lufthansa AG, цитира галактическата цена на билета като образец за това по какъв начин „ Луфтханза “ се възвръща от пандемията по-бързо от предстоящото.

В изказване в аероклуба във Вашингтон Шпор сподели, че „ Луфтханза “ реализира доста високи финансови резултати, изключително по направления до и от Северна Америка.

Шпор сподели, че самолетната компания е нараснала броя на дестинациите, обслужвани в Съединени американски щати, до 25 – повече в сравнение с преди коронавирус рецесията.

Сега за авиационната промишленост като цяло, акцентира Шпор, фокусът е да се концентрира върху възстановяване на надеждността и точността, които пострадаха поради дефицит на личен състав.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР