Двукратният световен шампион във Формула 1 Макс Верстапен не иска

...
Двукратният световен шампион във Формула 1 Макс Верстапен не иска
Коментари Харесай

Верстапен не иска Рикардо да прави настройките на колата му

Двукратният международен първенец във Формула 1 Макс Верстапен не желае да отстъпва на различен работата на симулатора, в това число и на завърналия се в Ред Бул Дениъл Рикардо, когато става въпрос за търсенето и развиването на настройки за автомобила, които да се употребяват на пистата в действителни условия.

Рикардо се върна в Ред Бул, откакто беше освободен година предварително от Макларън и не съумя да си откри титулярно място, като ще работи на симулатора, ще кара в тестванията на гуми и в промоционални събития на отбора.

“Симулаторът на Ред Бул е един от най-хубавите във Формула 1 - изясни Верстапен пред Speedweek. - Сесиите на симулатора постоянно са доста дълги, само че няма подозрение, че тези старания си костват. Освен това, не желая тестовият водач да работи вместо мен на симулатора, както постоянно се случва в другите тимове, където тази работа се икономисва на титулярите. Искам самичък да работя на симулатора тъй като всеки си има личен жанр на пилотиране. ”
 Глобиха Глобиха " Имола " поради " прекомерно шумния " Верстапен
Верстапен и съотборникът му Серхио Перес имат съществени разлики в стила на пилотиране и желания към държанието на колата, като Макс държи на оптимално сцепление на предницата и тъкмо това преследваха в Ред Бул при развиването на автомобила предходната година, а с това първенецът ставаше по-силен.
 Верстапен популяризира Хонда HR-V Верстапен популяризира Хонда HR-V
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР