Двукратният световен шампион във Формула 1 Макс Верстапен е един

...
Двукратният световен шампион във Формула 1 Макс Верстапен е един
Коментари Харесай

Верстапен: Като световен шампион трябва да участвам в Driver to Survive

Двукратният международен първенец във Формула 1 Макс Верстапен е един от най-явните критици на поредност на Netflix – Drive to Survive, най-много поради метода, по който тя пресъздава съперничествата във Формула 1. Нидерландецът не взе присъединяване в четвъртия сезон за документалния сериал, който наблюдава неговата борба с Люис Хамилтън за купата през 2021 година.

Нидерландецът обаче се завърна пред обектива на Netflix за петия сезон на Drive to Survive, който е фокусиран върху сезон 2022, в който Верстапен завоюва своята втора поредна купа, а неговият отбор Ред Бул най-сетне детронира Мерцедес от върха при конструкторите. Самият Верстапен призна, че една от аргументите да приключи протеста си против Drive to Survive е неговият статут на международен първенец, който малко или доста го задължава да прави всичко допустимо спортът да става по-популярен.
 Макс е подготвен да се върне в Drive To Survive Макс е подготвен да се върне в Drive To Survive
„ Аз организирах полемика с продуцентите преди да дам изявлението си. Надявам се те разбрах какво желаех да им кажа. Аз знам, че като международен първенец би трябвало да съм част от нещо такова. Така че аз им отделих половин-един час, с цел да им дам изявление и се надявам те да го употребяват.

„ Не знам по кое време ще го виждам, само че се надявам те да са удовлетворени. Надявам се и аз да съм удовлетворен когато го виждам. Знам, че тази поредност е доста значима за Формула 1 “, сподели Верстапен.
 Верстапен отхвърли за симулатора в самолета Верстапен отхвърли за симулатора в самолета
Не е загадка, че точно Drive to Survive спри зад огромната известност, която Формула 1 натрупа в Съединените щати през последните години. Интересът към спорта зад Океана доближи до такива равнища, че през 2023 година шампионатът ще има цели три визити в Щатите за надпреварите в Маями, Остин и Лас Вегас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР