Двукратният световен шампион Австралия загуби третия си мач на първенството

...
Двукратният световен шампион Австралия загуби третия си мач на първенството
Коментари Харесай

Уелс разгроми двукратните световни шампиони от Австралия и се класира за четвъртфиналите на Мондиала по ръгби във Франция

Двукратният международен първенец Австралия загуби третия си мач на шампионата на планетата по ръгби във Франция с 6:40 от музи Уелс, който с тази победа се класира за четвъртфиналите. Така австралийците към този момент имат две провали и едвам победа в група С. Преди това австралийският тим позволи сензационна загуба с 15:22 от Фиджи.

Австралия е пред отпадане, откакто заема трето място в групата с актив от 6 точки. Фиджи също има 6 (но от два мача), като на 30 септември среща Грузия в решителен дуел за ориста си на международното. Грузинците са с едвам две точки от два мача.

Ако Фиджи завоюва, на практика ще изхвърли от играта Австралия, на която остава единствено още една среща - с новобранеца Португалия. Така австралийците ще се надяват на победа на Грузия, само че по-късно ще се надяват и на победа на Уелс над грузинците, които също могат да завършат пред двукратните първенци от Зеления континент.



В деветте издания на международните шампионати дотук, Австралия в никакъв случай не е отпадала в групата. Страната е два пъти международен отличник, три пъти е отстранена на четвъртфинал, има едно четвърто, едно трето и две втори места.

В мач от група В нощес Шотландия предстоящо победи Тонга с 45:17.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР