Двукратният шампион на Уимбълдън при мъжете - Анди Мъри, потвърди

...
Двукратният шампион на Уимбълдън при мъжете - Анди Мъри, потвърди
Коментари Харесай

Мъри и Серина ще играят на двойки на Уимбълдън

Двукратният първенец на " Уимбълдън " при мъжете - Анди Мъри, удостовери дългочакваната вест от почитателите на тениса. Той ще си партнира в тазгодишния шампионат за смесени двойки с друга някогашна лидерка в света - Серина Уилямс. По-рано денем американката отговори многозначително на публицисти на въпрос за взаимното съдействие с Мъри. " Щом го желаете... добре, да го създадем! ", сподели тя.

Мъри обаче удостовери, че двамата ще зарадват многочислените си почитатели. Очаква се двойката да изиграе първия си мач в четвъртък (4 юли). Британският тенисист към момента се възвръща от тежка интервенция за замяна на ставата, която претърпя при започване на годината.

Преди седмица той победи дружно с Фелисиано Лопес на двойки на шампионата в Куинс. На " Уимбълдън " пък сътрудник ще му бъде французинът Пиер-Юг Ербер. Самата Серина е 7-кратна шампионка на сингъл от третия за годината шампионат от Големия шлем и 6-кратна шампионка на двойки дружно със сестра си Винъс. През 1998 година пък победи и при смесените двойки на " Уимбълдън " дружно с Максим Мирний от Беларус.

btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР