Двукратният шампион на турнира София Оупън Яник Синер (Италия) стигна

...
Двукратният шампион на турнира София Оупън Яник Синер (Италия) стигна
Коментари Харесай

Яник Синер продължава похода си към трети трофей на Sofia Open

Двукратният първенец на шампионата " София Оупън " Яник Синер (Италия) стигна до полуфинал, откакто победи австралиеца Александър Вукич с 6:2, 6:3 за час и 20 минути на корта. Така младият италианец, който наподобява главен любимец за трета купа след отпадането на Григор Димитров, на следващия ден ще играе с спечелилия от мача Холгер Руне – Иля Ивашка.

Със сигурност беше тежък мач. Трябваше да бъда деликатен със сервисите, тъй като той го прави доста добре. Понякога моят начален удар беше добър, от време на време – не. Благодаря на хората, че пристигнаха и атмосферата е хубава тук. За мене това е особено място, специфичен шампионат. Но чакам на следващия ден да бъде още по-трудно с доста тежък противник, съобщи в изявлението от корта Синер.

В началото Вукич сътвори много проблеми и още в първия гейм имаше четири опция за пробив, само че не съумя да приключи нито една. Двамата си взимаха подаванията до 3:2, когато лидерът в схемата Синер съумя да пробие на 15, а по-късно направи и още един пробив за 6:2 и 1-0 сета.

Втората част беше още по-лесна за любимеца, защото дръпна с 3:0 гейма, по-късно и с 4:1. Вукич, който има два полуфинала през сезона, върна един пробив за 4:3, само че нямаше сили за нищо повече.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР