Двукратният победител в турнира (през 2021-а и 2022 г.) и

...
Двукратният победител в турнира (през 2021-а и 2022 г.) и
Коментари Харесай

Кохонес гранде и Лъвчетата ще се срещнат на финала на XXIII общински турнир по футбол на малки врати в Мездра

Двукратният победител в шампионата (през 2021-а и 2022 г.) и миналогодишен финалист Кохонес гранде и Лъвчетата се класираха за финала на XXIII открит общински шампионат по футбол на дребни порти, проведен от Община Мездра. Това стана ясно откакто на полуфиналите двата тима отстраниха надлежно Сакатлък Юнайтед и Ботевъ (Брусен). 
В първия полуфинал Кохонес гранде се наложи мъчно над Сакатлък Юнайтед с 3:2 (на полувремето 2:0). По един път за спечелилите се разписаха Кристиан Кътов, Цветан Лазаров и Александър Сайков, а за техните противници на два пъти прецизен беше Фархан Ахмед. 
В другия полуфинал Лъвчетата съкрушиха Ботевъ (Брусен) с 5:1 (на полувремето 2:0). По два гола за „ The lion cubs “ означиха Светлин Бонев и Александър Лазаров, един добави Емил Диковски. Почетното попадение за бруснени вкара Теодор Тодоров. 
Така на финала в понеделник, 27 май, от 19:30 часа ще се срещнат Кохонес гранде и Лъвчетата, Час по-рано, от 18:30, е дуелът за третото място сред Сакатлък Юнайтед и Ботевъ (Брусен). Непосредствено след финалната среща ще стане награждаването на призьорите в шампионата. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР