Двукратният победител от Биг Брадър Джино Бианкалана е сключил тайно

...
Двукратният победител от Биг Брадър Джино Бианкалана е сключил тайно
Коментари Харесай

След тайния брак: Джино Бианкалана строи 6-етажен блок в София

Двукратният победител от „ Биг Брадър ” Джино Бианкалана е сключил скрито брак с обичаната си Криастиана Канева, научи „ Уикенд ”. Двойката се е подписала в гражданското преди няколко месеца, само че пазят в загадка щастливата новина. Влюбените желали щерка им Данаила да се роди в законно семейство и поради това са се оженили, издават от обкръжението им.
Кристиана и Джино се сгодиха през август 2022 година в Америка. Малко по-късно се разбра, че лекарката е бременна с първото им дете. Влюбените гълъбчета са подписали в гражданското в София през есента, а дъщеричката им се роди в края на януари тази година.

Бившият избраник на фолк певицата Джена откри своето благополучие в лицето на младата лекарка Кристиана Канева. Двамата са дружно от към 5 години, като риалити героят от много време желае да има наследници от хубавицата, само че тя все отлагаше, тъй като не се беше дипломирала.

Джино се срещна с докторката по време на лекуването си в столична болница поради случая, при който едвам не загуби живота си. Малко по-късно умря и татко му, а лекарката беше до обичания си във всички сложни моменти и му оказа помощ преодолее тази голяма болежка.

„ Уикенд ” научи, че Бианкалана, чието родно име е Гино Ташев, стремително строи в столичния квартал „ Манастирски ливади ” . Риалити звездата гради 6-етажна жилищна постройка, състояща се от първокласни тристайни жилища и подземни гаражи. Строежът към този момент е съвсем приключен, научи вестникът ни от съседи на мургавелкото. Блокът се намира тъкмо против заведението на Джино. Преди градежа парцелът е бил паркинг, който Бианкалана купил и решил да застрои. Сградата е ситуирана в един от най-динамично разрастващите се региони на София в е наоколо до бул. „ България ” и МБАЛ „ Света София ”, където работи обичаната му, която сега е в отпуск по майчинство. Срещу кооперацията се намира ресторантът на Джино, който е в американски жанр, само че не се радва на доста гости. Клиентите са най-вече от офисите към заведението, които избират да обядват в ресторанта на риалити звездата. Често заведението не работи вечер, тъй като няма гости. Въпреки това някогашният на Джена отвори нов ресторант, само че в квартал „ Драгалевци ”, който е и с хотелска част. Личи си, че в обзавеждането са  вложени много пари и замисълът е да вървят най-вече богати хора в него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР