Двукратният носител на Оскар“ Шон Пен обяви, че желае само

...
Двукратният носител на Оскар“ Шон Пен обяви, че желае само
Коментари Харесай

Шон Пен настоява само ваксинирани зрители да гледат новия му филм Flag Day

Двукратният притежател на " Оскар “ Шон Пен разгласи, че желае единствено имунизирани фенове да влизат в киносалоните, с цел да гледат новия му филм. Той е безапелационен, че всички би трябвало да станат по-отговорни и да заложат на имунизациите, с цел да може по-бързо и елементарно да се оправим в битката с Ковид.

Лентата Flag Day към този момент направи международната си премиера в границите на тазгодишното издание на интернационалния фестивал в Кан. От към този момент седмица заглавието се демонстрира и по американските киносалони. Сюжетът на заглавието наблюдава същинската история на банков обирджия и фамилията му. В неговия облик е самият Шон Пен.

Дилан играе щерка му и във кино лентата - амбициозна журналистка, която страда поради разрушената си връзка със фамилията. Самият Шон обаче е безапелационен, че в киното всеки, които желае да го гледа, би трябвало да е с ваксина. За тези, които не са се подложили на имунизация, той и екипът са помислили и намерили метод да си го гледат у дома, само че съгласно Пен доста от тези фенове ще му бъдат афектирани.

" Рядко е тези дни да видиш нещо единствено на огромен екран. Впоследствие филмът ще бъде и стриймван, като това ще бъде по-добро време за неимунизираните фенове да го изгледат. Мисля обаче, че евентуално ще ги обидя и поради това няма да го гледат “, разяснява звездата. Световноизвестният артистът и режисьор е ревнив бранител на концепцията за придобиване на имунитет против COVID-19 посредством ваксина. Още преди месец той разгласи, че няма да работи повече по сериала Gaslit. В причина за това се трансформира фактът, че има членове от екипа на продукцията, които към момента не са се ваксинирали срещу ковид.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР