Двукратният носител на Оскар Кевин Спейси ще се лекува след

...
Двукратният носител на Оскар Кевин Спейси ще се лекува след
Коментари Харесай

След обвиненията в сексуален тормоз Кевин Спейси обяви, че ще търси лечение

Двукратният притежател на " Оскар " Кевин Спейси ще се лекува след серия обвинявания в полов тормоз, които датират от 80-те години до напълно скорошното му присъединяване в сериала " Къща от карти ". Съобщението е изпратено от представители на артиста към " Ройтерс ", които обаче не прецизират в какво ще се показва лечението, предава организацията.

" Кевин Спейси ще отдели нужното време да потърси професионално мнение и лекуване ", гласи то.

В чевъртък Си Ен Ен заяви, че осем сегашни и някогашни членове на екипа на " Къща от карти ", предпочели да останат анонимни, насочат обвинявания в полов тормоз против артиста.

Продуцентите на сериала Media Rights Capital обявиха пред организацията, че са " надълбоко обезпокоени " от новите обвинявания. Те оповестиха, че през 2012 година е имало недоволство от страна на член на екипа за думи и жестове на Спейси, като в следствие казусът е бил позволен. Актьорът е " взел участие по своя воля в образование ", след което от компанията не са получавали нови недоволства. От канала Netflix, който излъчва сериала, потвърдиха, че знаят за случая, само че не и за други сходни случаи на снимачната площадка.

Продуцентите на сериала прибавят, че към този момент е основана анонимна телефонна линия за сигнали за полов тормоз, както и екип от психолози и адвокати, които са разполагаем на чиновниците. " Ще продължим да ревизираме тези и всички други сигнали, отправени по този ред. "

След обвиняванията, следващи в разрастващия се скандал със полови злоупотреби в Холивуд, сериалът разгласи, че стопира продукция.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Шоубиз (3958)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР