Двукратният финалист от турнира в Мадрид Доминик Тийм се надява

...
Двукратният финалист от турнира в Мадрид Доминик Тийм се надява
Коментари Харесай

Тийм се надява на ново чудесно представяне в Мадрид

Двукратният финалист от шампионата в Мадрид Доминик Тийм се надява на нов мощен поход в влиятелната конкуренция от Мастърс сериите. Австриецът стартира сполучливо своето присъединяване, откакто нощес се наложи над американеца Маркос Хирон единствено за 58 минути с безапелационното, 6:1, 6:3.

Световният №4 към този момент е част от 1/8-финалите, само че финалистът от 2017 и 2018 година се надява на повторение на достижението си от преди 3 години.

„ Условията в Мадрид са чудесни и постоянно играя тук с най-голямо наслаждение. Това е голям шампионат и по традиция вземат участие най-хубавите тенисисти. За мен е значимо, че съм на корта и още веднъж изпитвам невероятното чувство да се състезаваш и да постигаш победи. Във всеки мач би трябвало да давам най-хубавото, тъй като няма нищо елементарно и ще опитам да бъда на 100 % и да ставам по-силен. Отсъствието от кортовете в последно време ми оказа помощ да упражнявам още по-отдадено и да развия играта си. Желая да опитам да доближи най-малко до финала, само че би трябвало да виждам мач за мач и да съм квалифициран за всеки идващ съперник “, показа първенецът от US Open.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР