Двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева проговори за връзката на сина

...
Двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева проговори за връзката на сина
Коментари Харесай

Какво се случва? Мария Гроздева проговори за връзката на сина си с Мария Бакалова

Двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева проговори за връзката на сина си Валери с актрисата Мария Бакалова

Въпреки грозните клюки, че състезателката по спортна пукотевица не била съграсна с връзката на сина си Валери с холивудската звезда, това не дава отговор на истината.

„ Щастлива съм, че Валери и Мария се обичат доста. Съветвам ги да не се влият от отрицателните трудове по техен адрес. А това, че съм срещу, дано си приказват. Много одобрявам това момиче и се веселя, че двамата със сина ми се обичат и  са дружно “, съобщи шампионката в изявление пред Деси Банова по Нова телевизия.

Тя разкри още, че Мария Бакалова снима филм в Канада. Но за коледните празници ще се върне в България, с цел да са дружно с Валери.

„ Вероятно след Нова година тя ще го вземе със себе си в Америка. Малко ми е мъчително, само че не съм от тези завладяващи майки, които желаят безусловно децата им да са до тях. Все отново той  е огромен човек, има право на благополучие и по тази причина аз желая да знам, че е жив и здрав, и е благополучен с момичето, което обича “, откровена е Мария Гроздева.

Олимпийската звезда проговори и за рака, който докторите съумели да й открият рано и да овладеят. Затова поучава българите да са по-отговорни към здравето си.

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР