Двугодишният ремонт на улица Иван Вазов“ в София е в

...
Двугодишният ремонт на улица Иван Вазов“ в София е в
Коментари Харесай

След две години ремонт на улица в София се роди нов тенис турнир

Двугодишният ремонт на улица „ Иван Вазов “ в София е в центъра на изобретателно видео, в което аления трошляк е употребен за нов тенис шампионат. Автор на ироничния клип е фотографът Димитър Караниколов, а фрагментите са шлагер в обществените мрежи.
След съвсем две години ремонт на централната софийска улица " Иван Вазов " се роди нов тенис шампионат - IVAN VAZOV OPEN. Идеята е на Момчил Захариев и Димитър Караниколов.

Видеото е снимано в четвъртък под любопитните погледи на минувачите, които се забавляват. Белите контури на корта са от... тоалетна хартия, отбелязва Дневник.

Пред медията Захариев признава, че не е от хората, които се интересуват от политика, и гледа на ремонта от смешната му страна. По време на дъждовете улицата му е приличала на басейн, а преди дни - на пясъчник.

Видеото, снимано от Караниколов се популяризира в обществените мрежи със специфична признателност към кмета на София Йорданка Фандъкова и хаштагове #ivanvazovopen и станалия известен около проблематичните поправки в града #hubavoe.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР