Двудневното международно изложение ще бъде официално открито от министъра на

...
Двудневното международно изложение ще бъде официално открито от министъра на
Коментари Харесай

Международното изложение на местни продукти в Русе отваря врати в петък, 9 декември

Двудневното интернационално ревю ще бъде публично намерено от министъра на земеделието Явор Гечев, а на него ще вземат участие и кметът на Община Русе Пенчо Милков и ръководителят на Управляващия орган на Програмата и заместник-министър Георги Събев. Очаква се да участват представители на локалните общности от България, Румъния и други страни на Европейския съюз.

 

Изложението има за цел да даде опция на дребните компании – производители и търговци на храни, питиета и занаятчийски артикули от селските региони да показват своята продукция пред необятната общност. Това ще даде по-голяма гласност на производителите.

 

Тематичният спорен конгрес, който ще съпровожда интернационалното ревю, ще бъде отдаден на поддръжката на производителите от териториите на Местните инициативни групи и опциите за съдействие. В него присъединяване ще вземат представители на разнообразни институции, законодателни органи и Местните инициативни групи. 

 

Форумът е третото за годината сходно обществено събитие, което се провежда от Министерството на земеделието. Програмата за събитието вижте.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР