Двубоят в Пазарджик може да се окаже с ключово значение

...
Двубоят в Пазарджик може да се окаже с ключово значение
Коментари Харесай

ЦСКА се хвърля за второто място, Хебър за честта си

Двубоят в Пазарджик може да се окаже с основно значение за цялостното развиване на плейофите

Хебър посреща ЦСКА през днешния ден от 18:30 часа в дербито на последния кръг от постоянния сезон на Суперлигата. Преди месец този мач се очакваше да дефинира кой ще завоюва домакинско преимущество в плейофите и ще си подсигурява най-малко бронзовите оценки в края на шампионата. След неуверените изяви на алените обаче срещата във „ Васил Левски” се трансформира в подготвителна за домакините към идните елиминации. И в извънредно значима за армейците, които се борят да финишират на втората позиция, директно пред първенеца Нефтохимик. Оказа се, че играчите на Атанас Петров ще бранят достойнството си, до момента в който тези на Александър Попов ще се хвърлят за по този начин добре изглеждащото второ място.
 ЦСКА - Хебър 3:0 @@@
Двубоят ще бъде гледан под лупа от управление и волейболисти на Нефтохимик. Бургазлии сега са с точка пред ЦСКА и ще се надяват домакините да не подходят по-лежерно, хвърляйки се за чист триумф над армейците. Сметките демонстрират, че 3:2 за тигрите ще им донесе 19-ата победа в шампионата, само че също по този начин ще върне алените на втората позиция, с по-добри индикатори от състава на Николай Желязков. Същото важи и при всякаква победа в посока на столичани.
 ЦСКА - Хебър 3:0 @@@
Защо втората позиция е толкоз значима? Първо – изправя отбора против седмия Пирин, който наподобява по-удобен съперник от шестия Левски или Добруджа (Монтана няма по какъв начин да приключи шести, защото би трябвало да стане гражданска война в Перник, с цел да могат домакините да стигнат до успех). И второ – дава домакинско преимущество против третия в полуфиналната серия. А при серия ЦСКА – Нефтохимик това се оказва от голямо значение. Само за информация, в последните 10 години алените нямат триумф над бургазлии в тяхната зала!
 ЦСКА - Хебър 3:0 @@@
Дотук със сметките. Каквото и да стане във „ Васил Левски” в Пазарджик довечера, ще останат известни подозрения. И ще има обвинявания, въпреки и индиректни, във всяка посока. Хубавото е, че мачът е ефирен и всеки самичък ще може да реши.
 ЦСКА - Хебър 3:0 @@@
Хари ЛАТИФЯН, " Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР