Двубоят ще се състои утре от 19.00 ч. на Националния

...
Двубоят ще се състои утре от 19.00 ч. на Националния
Коментари Харесай

Ивайло Петев за утрешния финал: Ние ще се постараем да спечелим каквото има пред нас. Мислим позитивно.

Двубоят ще се състои на следващия ден от 19.00 ч. на Националния стадион " Васил Левски ".

 

" Ние ще се постараем да спечелим каквото има пред нас. Не мислим по отрицателен метод, мислим положително. А какво ще се случи, ще забележим в края на сезона. Да, по този начин е - съгласно стратегия имаме два мача с ЦСКА 1948. Но приоритет е на следващия ден, тъй като той е най-съществен. Ще се концентрираме там и като мине, ще забележим какво е положенито. В някои може да има отмалялост, да получат картони, което е изцяло обикновено. Но на следващия ден е най-важния мач и ще се концентрираме там ", съобщи Петев. Няколко дни по-късно двата тима се срещат в мач от 33-ия кръг на шампионата, само че към този момент в Бистрица, където ЦСКА 1948 е хазаин.

 

" С проблем е Рик Джонатан, както и Диниш Алмейда. Всички останали са в групата и мога да разгадавам на тях. Относно дузпите, те са част от играта и може да се стигне до тях. И би трябвало де сме подготвени и да противодействаме, в случай че се стигне до тях. Ние имаме 16 или 17 мача повече от останалите. И още 30 минути игра и дузпи, уповавам се да не се стигне. Но е турнирен мач, тъй че би трябвало да сме подготвени ", акцентира треньорът.

 

На въпрос в случай че може да избира дали да завоюва купа или купа, Петев отговори следното: " И двете, ще отговоря малко безсрамно. Но всичко е допустимо, тъй че ние ще се борим ", безапелационен бе той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР