Двубоят ще се проведе на 2-и декември в Чикаго, САЩ.

...
Двубоят ще се проведе на 2-и декември в Чикаго, САЩ.
Коментари Харесай

Кобрата се завръща на ринга срещу бивш претендент за световна титла

Двубоят ще се организира на 2-и декември в Чикаго, Съединени американски щати. Ясна е и залата за събитието - 3-хилядната " Уилоуброук “.

 

До момента Пулев има 29 победи, 14 с нокаут и 3 загуби (от Владимир Кличко, Антъни Джошуа и Дерек Чисора). Последният му конфликт на кръга беше през юли предходната година. Тогава той загуби по точки от Дерек Чисора с 1:2 гласа.

 

Андржей Вавржик има 34 победи (20 с нокаут) и 2 загуби. 36-годишнинят поляк е някогашен кандидат за международната купа. През 2013-а той се би Александър Поветкин, само че беше нокаутиран. Другата му загуба е от тоталния новобранец Михал Болоз, който беше с 3 победи от 9 мача, през предходната година.

Кобрата стартира тренировки преди няколко седмици. Той се готви в залата на националния тим на комплекса " Дианабад “. Наскоро в София дойде и неговият треньор Ибн Кейсън. Българският боксьор е помолил американският експерт да пристигна у нас, с цел да може Кубрат Пулев да бъде покрай двете си деца. Очаква се финалният стадий от подготовката да бъде в Съединени американски щати, като най-вероятната дестинация е Лас Вегас.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР