Двубоят на стадион Александър Шаламанов започна с непростима грешка на

...
Двубоят на стадион Александър Шаламанов започна с непростима грешка на
Коментари Харесай

Черно море е новият лидер в Efbet лига

Двубоят на стадион " Александър Шаламанов " стартира с непростима неточност на домакините. При изнасянето на топката Венцислав Керчев направи " подарък " на противника. Той опита да върне топката към Николай Кръстев, само че подаването му бе едва и топката бе открадната от Матеус Машадо. 20-годишният бразилец овладя топката, нахлу в наказателното поле и я прати в мрежата на безпомощния Кръстев - 1:0 за " моряците ".

Славия направи нов " подарък " на отбора на Илиан Илиев в 22-ата минута. Кристиян Стоянов бе притиснат от Мазир Сула и опита да върне към отбраната, само че вместо това топката се озова в Матеус Машадо. Той пусна топката наляво към Александър Василев, който взеле в наказателното поле и стреля. Кръстев избави, само че топката стигна до Машадо, който не се поколеба и с удар с десния крайник вкара втория си гол в мача.

В 37-ата минута една офанзива на Славия приключи с гол в мрежата на Иван Дюлгеров. Иван Минчев откри Галин Иванов вляво от вратата. Той центрира остро във вратарското поле, където Виктор Генев с бедрото си засече топката в мрежата. Попадението бе преразглеждано с ВАР, само че бе преценено, че няма учредения голът да не бъде зачетен и по този начин Славия понижи пасива си по отношение на Черно море.

Две минути по-късно Дюлгеров реагира добре при бомбен удар от отдалеченост на Иван Минчев с левия крайник. До края на първото полувреме повече голове нямаше и по този начин Черно море се прибра с гол задатък на почивката в квартал " Овча купел ".

" Моряците " започнаха вихрено второто полувреме, като още преди приключването на 60 секунди вратарят на Славия трябваше да избавя удар на Алекс Фернандес. В 47-ата минута Мазир Сула центрира добре в наказателното поле, откъдето Живко Атанасов стреля с глава, само че топката рикошира в напречната греда.

След час игра Георги Кабаков бе извикан да гледа с ВАР повтаряне на конакт сред Виктор Генев и Машадо в наказателното поле на Славия. Първоначално той алармира, че няма дузпа, само че след преразглеждане на обстановката уточни бялата точка - дузпа за варненци.

Зад топката застана Пабло Гарсия, който безпроблемно празненство топката в мрежата на Николай Кръстев. В идващите минути играта се успокои, а по-чистите положения бяха за " белите ", само че Славия не успяваше да преодолее бранителите на Черно море.

Ситуацията за домакините стана невъзможна в 86-ата минута, когато Иван Минчев фаулира жестоко Мазир Сула и получи жълт картон,
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР