Двубоят между Тотнъм и Рен от група „G“ на турнира

...
Двубоят между Тотнъм и Рен от група „G“ на турнира
Коментари Харесай

Тежък удар за Тотнъм: Отложиха мач на „шпорите“

Двубоят сред Тотнъм и Рен от група „ G “ на шампионата Лига на конференциите, който трябваше да се играе довечера от 22:00 часа българско време, публично беше отсрочен. Причината за това е многото позитивни случаи на COVID-19 в отбора на „ шпорите “.

Във вчерашния ден от УЕФА в началото излязоха с позиция, че срещата ще се организира по проект. Малко по-късно следобяд мениджърът на лондончани Антонио Конте съобщи на своята конференция, че „ всички в отбора са уплашени “, защото всеки ден нови хора от състава и от щаба биват инфектирани.

Така, в последна сметка, от европейската централа взеха решение да анулират дуела. Все още обаче няма информация за по кое време ще бъде пренасочена срещата.

Ето формалното известие на тима на Тотнъм:

Можем да потвърдим, че нашият мач от група „ G “ от Лигата на конференциите против Рен няма да се организира на следващия ден (б.р. - днес) (четвъртък, 9 декември от 20:00 ч. локално време) след редица позитивни случаи на COVID-19 в клуба. Продължават диалозите с УЕФА и ние ще предоставим спомагателна актуализация за този мач навреме.

Освен това, след диалози с Агенцията за здравна сигурност и съветници на DCMS, клубът беше посъветван да затвори подготвителната база на първия тим, в полза на здравето и сигурността на играчите и личния състав.

Всички останали зони на Учебния център не престават да действат.

We can confirm that our UEFA Europa Conference League Group G home fixture against Stade Rennais will not take place tomorrow after a number of positive COVID-19 cases at the Club.

Full statement ⤵️
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР