Двубоят между Реал Мадрид и Уеска (3:2) от изминалия сезон

...
Двубоят между Реал Мадрид и Уеска (3:2) от изминалия сезон
Коментари Харесай

Разследват Реал Мадрид - Уеска за уговорка

Двубоят сред Реал Мадрид и Уеска (3:2) от миналия сезон в Ла Лига е обект на следствие от органите в Испания, разкрива „ El Confidencial “.

След арестите и изказванията по отношение на съмненията за споразумяване на срещата сред Валядолид и Валенсия, Националната полицейска работа за надзор на игрите в Испания проверява мача Реал Мадрид – Уеска (3:2) на „ Сантиаго Бернабеу “ за уговаряне. Срещата се игра на 31 март.

Две седмици преди провеждането на дуела в испанската столица е имало среща сред шефовете на Уеска и трета страна, а задачата е била договарянето на мача.

Целта е била срещата да приключи при избран резултат, като по този метод от Уеска е трябвало да изчистят дълг в размер на 100 хиляди евро.

Шефовете на Уеска са имали среща с някогашния футболист на Реал Мадрид Раул Браво, както и с Карлос Аранда, с цел да договорят мача.

Това бе вторият дуел на Реал Мадрид след завръщането на Зинедин Зидан отпред на „ кралете “. Испанският гранд завоюва срещата с 3:2 след голове на Иско, Дани Себайос и Карим Бензема.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР