Двубоят между и , който трябваше да се изиграе в

...
Двубоят между и , който трябваше да се изиграе в
Коментари Харесай

Официално отложиха още един мач от Висшата лига

Двубоят сред и, който трябваше да се изиграе в неделя на " ", бе отсрочен. Причината за това е, че по-голямата част от първия тим на бирмингамци, както и хора от щаба, към момента са под карантина, тъй че съставът няма по какъв начин да се приготви за тази среща.

Това е вторият следващ отсрочен мач на Астън Вила поради огромния брой позитивни резултати на тестванията за COVID-19. Вчера бирмингамци трябваше да играят с, само че този мач също бе отсрочен и вместо това " шпорите " играха с.

Междувременно Премиър лийг пренасрочи отсрочения дуел сред Астън Вила и Нюаксъл, който трябваше да се състои на 4 декември, само че не се организира поради случаи на инфектирани играчи на " свраките ". Новата дата за срещата е 23 януари, като началният час е 22:00 часа.

Ако всичко е наред, Астън Вила би трябвало да играе още веднъж на 20 януари, сряда, когато гостува на. В неделя огромна част от играчите на би трябвало да възобновят тренировки.
Aston Villa’s home match against Everton FC, scheduled to be played on Sunday 17 January at 12pm GMT, has been postponed by the Premier League Board

Full statement:
— Premier League (@premierleague) Премиър лийг 19 кръг, събота 16 януари  Астън Вила 19:30предстои  Евертън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР