Двубоят между Дея волей и Хебър (Пазарджък) от 14-ия кръг

...
Двубоят между Дея волей и Хебър (Пазарджък) от 14-ия кръг
Коментари Харесай

Дея търси реванш от Хебър на живо в ефира на b1.b.box TV и www.b1b.box

Двубоят сред Дея волей и Хебър (Пазарджък) от 14-ия кръг на efbet Супер волей ще бъде един от гвоздейте в програмата на b1b.box TV и www.b1b.box за идната седмица.

Арена на конфликта още веднъж ще бъде зала „ Васил Левски “ в Пазарджък, където на 22 януари двата отбора излязоха един против различен във финала за Купата на България. В него гостите от Бургас поведоха с 2:0 гейма, само че позволиха поврат и в последна сметка отстъпиха пред Хебър.
 Финал като за международно! Хебър обърна Дея спорт от 0:2 и сграбчи Купата на България Финал като за международно! Хебър обърна Дея спорт от 0:2 и сграбчи Купата на България
Мачът от 14-ия кръг на efbet Супер волей сред Дея и Хебър ще бъде на 12 февруари от 18:00 часа. Освен този дуел b1b.box TV ще излъчи още три дуела от efbet Супет волей през идната седмица, както и една среща от женската Демакс лига.

На 6 февруари един против различен ще се изправят тимовете на Марек (Дупница) и Пирин (Разлог) в региналното дерби на югозападна България, което също ще бъде от 18:00 часа. На 10 февруари още веднъж в 18:00 часа феновете на b1b.box TV ще могат да следят онлайн срещата сред отборите на Пирин (Разлог) и ЦСКА.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Последният мач от efbet Супер волей, който ще попадне в ефира на b1b.box TV през идната седмица е този сред Монтана волей и Нефтохимик 2010 (Бургас), който ще се играе на 11 февруари от 18:00 часа. Два часа по-рано пък ще бъде излъчен и дуелът сред съставите на Варна ДКС и Казанлък от 10-ия кръг на постоянния сезон в женската Демакс лига.

06.02 – 18:00 efbet Супер Волей 

Регионалният конфликт сред Марек и Пирин затваря 13-ия кръг в НВЛ при мъжете, като дуелът е доста значим за двата тима, в борбата за оцеляване в елита.

10.02 – 18:00 efbet Супер Волей 

В 14-ия кръг на постоянния сезон в НВЛ за мъже тима на ЦСКА няма друга опция с изключение на успеха против Пирин, с цел да резервира мястото си в призовата тройка.

11.02 – 16:00 Демакс лига 

Тотално подмладеният отбор на Варна ДКС ще търси домашен триумф против коравия състав на Казанлък в 10-ия кръг на женския ни волейболен шампионат.

11.02 – 18:00 efbet Супер Волей 

Отборите на Монтана и Нефтохимик са съседи в класирането на НВЛ при мъжете, с идентичен актив и упованията са за извънредно оспорван дуел.

12.02 – 18:00 efbet Супер Волей 

В повтаряне на финала от шампионата за Купата на България по волейбол първенците от Хебър ще одобряват Дея в 14-ия кръг на мъжкото ни волейболно състезание.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР