Двойно убийство потресе Кючука, ето какво се случи ОБЗОР Майстор,

...
Двойно убийство потресе Кючука, ето какво се случи ОБЗОР Майстор,
Коментари Харесай

Илияна споделила страшна тайна за Ради, преди да бъде убита

Двойно ликвидиране потресе Кючука, ето какво се случи ОБЗОР Майстор, помагал на убитото семейство: Нямаха несъгласия Блокът в Кючука бил анатемосан, и преди имало покруса Шокиращ поврат в Кючука! Ето какво се е случило

От два месеца Ради Енев, който умъртви половинката си Илияна в пловдивския квартал „ Кючук Париж ”, а след това постави край и на личния си живот, е изпадал в психологични рецесии, само че е отказвал да се лекува. Това е споделила неговата брачна половинка пред приятелки, преди да бъде убита, оповестява Нова телевизия. 

Илияна и Ради са живеели на фамилни начала от две години. Имат бебе на годинка. Ден преди нещастието двамата се скарали. Илияна позвънила за помощ на брата на брачна половинка си, само че той не дал отговор. Когато решил да върне позвъняването, не съумял да се свърже нито с Илияна, нито със брачна половинка й Ради. Затова решил да ги посети в жилището. Мъжът и дамата са открити мъртви, а до тях плачело бебето. Детето към този момент е при баба си и дядо си по бащина линия. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР