Двойно се увеличава обхватът на синята зона в София от

...
Двойно се увеличава обхватът на синята зона в София от
Коментари Харесай

Обхватът на синята зона в София се разширява от днес

Двойно се усилва обсегът на " синята зона " в София от през днешния ден. С решение на Столичния общински съвет " синята зона " към този момент ще включва кварталите сред бул. " Дондуков ", бул. " Сливница " и бул. " Данаил Николаев ". На изток границата ще стига до бул. " Евлоги и Христо Георгиеви ", а на запад - до ул. " Опълченска ".

С смяната паркоместата в по-скъпата синя зона, които в този момент са 5195, се усилват със 7226, а в зелената - с още 550, в квартал " Зона Б-19 ". Очакваният доход от трансформацията е 6 млн. лв. годишно. Единствено в региона от бул. " Пенчо Славейков " до площадите " Руски монумент ", " Македония " и " Възраждане ", където е така наречен подзона 9, зелената зона остава. 

Работното време на " синята зона " се трансформира и от понеделник до петък, както и в събота то ще е от 08.30 ч. до 20.00 ч.

Всеки от живеещите в платените зони, който желае да получи винетен стикер, може да подаде документи. Гражданите с адрес, който до момента е бил в " зелена зона ", а става " синя ", и имат публикуван стикер, не е належащо да доплащат до приключването на периода на валидността му.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР