Двойно самоубийство на възрастни съпрузи разтърси карнобатското село Екзарх Антимово,

...
Двойно самоубийство на възрастни съпрузи разтърси карнобатското село Екзарх Антимово,
Коментари Харесай

Съпрузи се обесиха заедно в карнобатско село

Двойно самоубийство на възрастни съпрузи раздруса карнобатското село Екзарх Антимово, оповестява Монитор.

Драмата се разиграла преди няколко дни, само че за нея се разчу едвам през вчерашния ден. Съпругът и брачната половинка са били открити обесени един до различен в личния им дом.

На злокобната панорама се натъкнал един от синовете им, който живеел дружно с тях.

Той се прибрал късно следобед от работа и останал скован на вратата. Гледката била потресаваща. Родителите му висели на примки един до различен.

Синът се втурнал да ги избавя с последна вяра, че към момента може да са живи, само че и двамата били мъртви.

"Трагедията е огромна. Синовете им са обезверени, унищожени са. Ударът е доста тежък за околните. А и цялото село сме като попарени ", описаха съседи на фамилията.

Съпругът бил на 83 години, а брачната половинка на 80 година В селото споделят, че двамата били доста мощно привързани един към различен.

Кандидати за леговище се обесиха в Гърция

Били неразделни и ходели на всички места дружно. Близките им не знаят каква е повода двойката да посегне на живота си. От полицията отхвърлиха да дадат детайлности за нещастието. Единственото, което се знае, че по телата на двамата не са открити никакви следи от принуждение.Разследващите са открили, че изрично се касае за двойно самоубийство.

След разтърсващата драма в селото са плъзнали всевъзможни клюки. Според единия от тях, двамата са решили да се обесят, тъй като били доста заболели и към този момент мъчно се самообслужвали, даже и за дребни неща.

Други пък настояват, че двамата се обесили от обич един към различен. "Те бяха неразделни и доста се обичаха. Решили са да си отидат дружно в един и същи момент и да останат неразделни даже и в гибелта. Вече бяха на напреднала възраст и си даваха сметка, че в случай че единият почине, другият няма да желае да живее без него ", разясняват хората в Екзарх Антимово.

Съседите им настояват, че фамилията е имало задоволително средства. Не били богати, само че имали задоволително, с цел да посрещнат всичките си разноски. Дълги години стопанисвали селския ракиен котел, само че в последно време към този момент не можели да работят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР