ДВОЙНО фалиралата Кейти Прайс получи строго предупреждение, след като не

...
ДВОЙНО фалиралата Кейти Прайс получи строго предупреждение, след като не
Коментари Харесай

Двойно фалиралата Кейти Прайс изпрати строго предупреждение, след като „не съдейства“ в опит да върне дълг от £3,2 милиона

ДВОЙНО банкрутиралата Кейти Прайс получи строго предизвестие, откакто „ не сътрудничи “ при заплащането върне дълга си от £3,2 милиона.

Преди това се очакваше, че 45-годишната Кейти ще бъде освободена от фалит след приключването на една година - само че заради неналичието на ангажимент, статутът остава „ неустановен “.

The Sun може да разкрие, че тя остава в клопката на своята несъстоятелност през 2019 година, произлизаща от неизплатени данъчни и ипотечни заплащания.

Въпреки назначението на настойник, който да помогне при разрешаването на нейните задължения, надхвърлящи £3 милиона, нежеланието на Кейти да спомага е довело до прекъсване на нейното освобождение за неопределен срок.

Правителствените инструкции разкриват: „ Ще бъдете освободени от банкрут (освободен) след 12 месеца. Това приключва рестриктивните мерки за неплатежоспособност и ви освобождава от множеството задължения, които сте имали, когато е издадена заповедта за оповестяване в неплатежоспособност.

„ Вашият банкрут може да бъде продължен з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР