Двойникът се възползва от възможността да зададе на Путин въпрос

...
Двойникът се възползва от възможността да зададе на Путин въпрос
Коментари Харесай

Путин загуби ума и дума, когато се сблъска с генерирана версия на...

" Двойникът " се възползва от опцията да зададе на Путин въпрос за изкуствения разсъдък на конференция, на която десетки обаждащи се от цялата страна жители, се свързваха с президента посредством видеовръзка.

 

" Владимир Владимирович, здравейте, аз съм студент в Санктпетербургския държавен университет. Искам да попитам, правилно ли е, че имате доста двойници? ", попита изкуственият разсъдък, предизвиквайки смях измежду аудиторията в залата с Путин в Москва. " И още: Как гледате на заплахите, които изкуственият разсъдък и невронните мрежи внасят в живота ни? ", попита той.

 

Въпросът провокира извънредно съмнение у Путин, който към този момент четвърти час отговаряше на въпроси на жители, отбелязва Ройтерс.

 

" Виждам, че може би наподобявате на мен и говорите с моя глас. Но аз се замислих и взех решение, че единствено един човек би трябвало да наподобява на мен и да приказва с моя глас, и това ще бъда аз ", съобщи съветският президент.

 

Особено в западните медии постоянно се появяват спекулации, че Путин има един или повече двойници, които го заместват при някои обществени изяви заради хипотетични здравословни проблеми. Кремъл изрично отхвърля изказванията и споделя, че президентът е в чудесно здраве, отбелязва Ройтерс.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР