Двойната камера в смартфона осигурява 2х оптично увеличение без загуба

...
Двойната камера в смартфона осигурява 2х оптично увеличение без загуба
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S10 може да има четворна камера

Двойната камера в смарт телефона обезпечава 2х оптично нарастване без загуба на качеството, както и резултата боке с размиване на задния декор.
Huawei P20 Pro бе първият в света смарт телефон с тройна камера. Той поддържа 5х оптичен зум без загуба на качеството и обезпечава най-хубавите към този момент фотографии при ниска осветеност. Днес уеб-порталът WCCFtech заяви, че Galaxy S10 може да има четворна камера.



Ако това се окаже истина, на задния панел на Samsung Galaxy S10 ще може да забележим четири обектива по едно и също време. Теоретично, те дават опция за постигането на 7х зум без загуба на качеството . По този метод, новият телефон може да изпревари Huawei P20 Pro и другите флагмански смарт телефони по качеството на фотосите. Всички се питат, по какъв начин би изглеждал сходен телефон.

Идеята напълно не е нелепа. Неотдавна експертите на лабораторията DxOMark Image Labs обявиха, че напълно скоро ще стартирана продажбите на смарт телефони с четворни камери. DxOMark е известна със своите задълбочени проби на камерите на смарт телефоните. Може би тази прогноза ще се сбъдне с излизането на Samsung Galaxy S10. Предполага се, че южнокорейската корпорация сега тества прототипа на новото устройство и обмисля, дали в действителност да показа на пазара смарт телефон с четворна камера.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР