Двойките са най-щастливи през третата година на брака, показва проучване

...
Двойките са най-щастливи през третата година на брака, показва проучване
Коментари Харесай

Третата година от брака е най-щастлива, петата - най-трудна

Двойките са най-щастливи през третата година на брака, демонстрира изследване на една английска адвокатска адвокатска фирма за бракоразводни каузи.

Първата година минава в наслаждение и удивление сред сътрудниците, демонстрират резултатите от анкетата, извършена измежду 2000 души. През втората година двамата се приспособяват един към различен и се опознават по-добре.

Най-щастлива е третата година , защото тогава сътрудниците към този момент са привикнали с брачния живот и стартират да мислят да усилят фамилията си. Само две години по-късно обаче те губят ентусиазма си. Мнозинството интервюирани признават, че петата година от брака им е най-трудната, през която са прекосявали.

Един на всеки 10 участници в изследването признава, че " не е осъзнавал какъв брой сложен е бракът " . Други признават, че съвсем са изпаднали в меланхолия след огромната женитба.

Половината интервюирани споделят, че в деня на сватбата си са били най-щастливи през целия си живот . Според една трета любовта е намаляла след огромния ден.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР