Двойките, които редовно хапват морски дарове, правят повече секс и

...
Двойките, които редовно хапват морски дарове, правят повече секс и
Коментари Харесай

Морски дарове за повече секс и лесно зачеване

Двойките, които постоянно хапват морски блага, вършат повече секс и по-лесно зачеват поколение , написа сп. " Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism ", базирайки се на резултатите от американско проучване.

 
За задачите му експерти от Харвардския университет са анализирали данни за питателните привички на 500 двойки , правили опити да се снабдят с поколение в продължение на една година.
 Сексът като цяло покачва прага на търпимост към болежка и също така подтиква имунната система Сексът като цяло покачва прага на търпимост към болежка и също така подтиква имунната системаThinkStock/Getty Images
Изследователите открили, че сътрудниците, които хапват морски блага два или повече пъти седмично, освен по-често вършат секс, само че и зачеват поколение по-бързо - в 92 % от случаите против 79 % при двойките, които по-рядко употребяват този вид храна.

 
" Резултатите демонстрират, че освен храненето на дамите преди забременяване, само че и това на мъжете е от голяма важност . Препоръката ни е представителите и на двата пола да включват повече морски блага в менюто си, с цел да извлекат оптимални изгоди от позиция на плодовитостта ", споделя Одри Гаскинс от изследователския екип.

И още препоръки за повече секс:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР