Двойките, които искат да разнообразят размяната на ласки и да

...
Двойките, които искат да разнообразят размяната на ласки и да
Коментари Харесай

Има 5 причини всяка двойка да има вибратор в нощното шкафче

Двойките, които желаят да разнообразят размяната на милувки и да отведат интимността си на ново равнище, би трябвало да опитат сексиграчки.
Устройствата за възрастни могат да прибавят трогателен, нов пласт в любовния ви живот.

1. Сексиграчките оказват помощ за измъкването от „ интимния коловоз “
Сравнително постоянно се случва двойките да забуксуват в половия си живот. Според сексолозите вкарването на играчки като вибратор и дилдо сред чаршафите може още веднъж да възпламени вълнението за колегата ви и да ви разреши да изследвате плътските си щения по нови способи.

2. Играчките оказват помощ да зарадвате колегата си
Няма нищо по-удовлетворяващо от това да знаете, че може да зарадвате колегата си в леглото. Напротив, в случай че не може да докарате обичания си до оргазъм, може да се почувствате несъответстващи като любовници. Сексиграчките ви разрешават да изпробвате нови неща, с цел да разберете по какъв начин да удовлетворите любовника си по най-хубавия метод. Тъй като доста дами са в непрекъсната битка с изплъзващия им се оргазъм, е добре да дават препоръки на колегата си по какъв начин да ги задоволи генитално със сексустройства. Това понижава броя на многото несигурности, които се демонстрират в спалнята.

3. Използването на сексиграчки оказва помощ за по-добрата връзка
Използването на играчки за възрастни постоянно оказва помощ на сътрудниците да приказват за фамилиарност. Въпреки че доста хора не желаят да поддържат връзка секс, тъй като се усещат неловко, има някои въпроси за плътския бизнес, които всеки би трябвало да зададе на колегата си. Обсъдете играчките с обичания си, тъй като те могат да подобрят интимността ви в дълготраен проект.

4. Играчките създадат специфичните мотиви още по-специални
Ако предметите за наслаждение не са част от ежедневния ви полов живот, вие и вашият сътрудник би трябвало да ги изпробвате по специфични мотиви, с цел да ги поканите в леглото. Рождените дни и годишнини са отлично време да опитате сексиграчките, тъй като те могат да усилят стимулацията, която чувствате по време на сексуален акт. Вълнението от упованието на специфичен ден за вас и обичания ви, с цел да употребявате вибратор или дилдо, може да възбуди и двама ви още повече.

5. Сексиграчките са бързи и лесни за потребление
Ако желаете да увеличите интензитета на половия си живот, само че нямате доста време за сексуален акт, тъй като би трябвало да къпете децата или бързате за работна среща, сексиграчките са идеални за вас и вашия сътрудник. Те могат да ви оказват помощ да достигнете кулминационната точка по-бързо, тъй че са чудесни за заети двойки. Когато двойките поканят сексиграчките в оргазмичното уравнение, в последна сметка те научават повече един за различен и какво ги възбужда повече от всеки път. Тези устройства дават нови благоприятни условия за диалог и построяват фамилиарност във вашата връзка.
И не забравяйте, че сексът обича смелите!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР