Двойки с проблемно забременяване от София и региона ще имат

...
Двойки с проблемно забременяване от София и региона ще имат
Коментари Харесай

За всички пациенти с репродуктивни проблеми- безплатна консултация със специалиста проф. д-р Джем Фичиджио...

Двойки с проблематично зачеване от София и района ще имат опция да се съветват БЕЗПЛАТНО с водещия експерт от Турция на 02-03.12.2022г.

Проф. доктор Джем Фичиджиолу е с богат интернационален опит и ползва новаторски способ, който води до по-висока успеваемост при инвитро с мъжки фактор за неплодородие. Той ще гостува по покана на шефа на ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “- Звезделина Лютфи и в границите на самодейността на Здравния информативен център за даване на достъп до най-иновативните и съвременни технологии в медицината.

 

Кой е Проф.д-р Джем Фичиджиолу?

 

·       Проф. доктор Джем Фичиджиолу е роден в Анкара през 1961 година Завършва здравното си обучение в Университет „ Cerrahpaşa “ Истанбул през 1984 година

·       Специализира акушерство и гинекология в Учебно-изследователска болница „ Zeynep Kamil “ от 1986 година до 1990 година

·       Специализира репродуктивна ендокринология и стерилитет. Получава докторска степен по хистология и ембриология в Университета в Мармара, Катедра по хистология и ембриология през 1995 година

·       Получава купата „ доцент “ по акушерство и гинекология през 1996 година

·       През 1997 г.-1998 година получава IVF документ от Медицинския факултет на Университет „ Cerrahpaşa “ в Истанбул.

·       Получава купата „ професор “ през 2005 година

·       От 2010 година до 2012 година проф. доктор Джем Фичиджиолу са образова в компетентност „ Управление на здравните грижи “ в Университет „ Билги “ в Истанбул.

·       Получава магистърска степен по бизнес администрация в Университет „ Йедитепе “ през 2014 година

·       Сертифициран е от Университета по функционална медицина през 2018 година

·       Проф. доктор Джем Фичиджиолу е специализирал и работил в Бостън, Съединени американски щати, в болница „ Jessop “в Шефилд, Англия и Университета Гент, Белгия, Център за асистирана репродуктивна терапия.

 

Основните клинични области на интерес на Проф.д-р Джем Фичиджиолу включват:

 

·       Ин- витро оплождане-IVF

·       Репродуктивна ендокринология

·       Репродуктивна имунология

·       Безплодие

·       Ендоскопска хирургия

·       Определяне на яйчников запас

·       Поликистоза на яйчниците

·       Ендометриоза 

·       Преждевременна овариална непълнота

·       Хирургия при неплодородие

·       Роботизирана хирургия

·       Ембриотрансфер

·       PESA

 

Проф. доктор Фичиджиолу ползва в своята процедура новаторски способ за инвитро оплождане с микрочип-технология, който дава нова вяра на доста двойки с репродуктивни проблеми. Прилага се в случаите с мъжки фактор за неплодородие и води до сензитивен растеж на случаите, при които се реализира бременност. На мъжки фактор се дължат съвсем половината от случаите на проблематично зачеване. Това значи, че опциите за забременяване по натурален път са лимитирани заради понижен брой или понижена пъргавина на сперматозоидите. В тези случаи се ползва микрофлуидната чип технология, която подкрепя селектирането на най-здравите и жизнеспособни сперматозоиди.

 

„ Тези чипове са гравирани с дребни канали или ленти. Когато две ленти се слеят, енергичните сперматозоиди плуват, до момента в който по-слабите или повредените се събират настрана. След това селектираните сперматозоиди се употребяват посредством микроинжекция “, разказва метода проф. доктор Джем Фичиджиолу. Така се подсигурява основаването на по-качествени ембриони и по-висок късмет за зачеване. Проф. Фичиджиолу дефинира метода като: „ забележителен пробив в лекуването на мъжкото неплодородие “.

 

Микрочип технологията е единствено един от всички способи за по-добър триумф при инвитро процедури, които се ползват в „ Йедитепе “. Благодарение на тях, от болничното заведение регистрират успеваемост от 55% при пациенти под 35-годишна възраст, 47% при тези сред 35 и 40-годишна възраст и към 20% при пациенти над 40 години.

 

За понижен яйчников запас проф. доктор Джем Фичиджиолу ползва техниките PRP (плазма,богата на тромбоцити) и SVF (стромална съдова фракция).

 

Какво е PRP?

 

PRP (Platelet-Rich Plasma) е плазма, богата на тромбоцити, получена посредством центрофугиране на кръвна проба от пациента, при което се изолират растежни фактори- молекули, които провокират растежа на тъканите и кръвоносните съдове.

Установено е, че приложението на PRP може да бъде употребявано в две разнообразни лекувания в региона на IVF – подмладяване на яйчниковата тъкан и удебеляване на вътрешната мембрана (ендометриум) на матката.

 

За консултация с Проф. доктор Фичиджиолу е належащо да се дават следните проучвания:

 

·       АMH, FSH, LH, Пролактин, Естрадиол, Прогестерон (направени сред 2 и 4 ден от началото на цикъла);

·       FT3, FT4, TSH, ТАТ и МАТ;

·       Спермограма;

·       Кръвна група и фактор на двамата;

·       По предпочитание на пациентката – Мутациите на тромбофилия; Ако има направена хистеросалпингография – да се дават фотосите и разчитането. 

Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с проф. доктор Фичиджиолу на 02-03.12.2022г. в София, би трябвало да си запишат час авансово на:

 

Ø  телефоните на ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “- 0879 977 402 или 0879 977 401

Ø  да заявят стремежи от тях час онлайн на:

Ø  На място пациентите ще би трябвало да дават медицинските документи и образни проучвания, които са им направени досега.

 

Имайте поради, че по време на консултациите няма да бъдат осъществявани физикални прегледи. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполагат пациентите все още.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР