Двойка сме. Влюбени сме. Сигурна съм, че ще дойде момент,

...
Двойка сме. Влюбени сме. Сигурна съм, че ще дойде момент,
Коментари Харесай

Меган Маркъл за пръв път коментира връзката си с принц Хари

" Двойка сме. Влюбени сме. Сигурна съм, че ще пристигна миг, в който да се покажем, да се представим и да разкажем истории, само че се надявам хората да схванат, че времето в този момент е за нас ".

Така американската актриса Меган Маркъл разяснява за пръв път обществено връзките си с английския принц Хари. В просторен портрет за новия брой на сп. " Венити феър ", тя приказва за връзката си с принца и последвалата я медийна стихия, за актьорската си кариера и за смесения си генезис.

Ако двамата сключат брак, тя ще бъде първата американка, влезнала в кралското семейство, след Уолис Симпсън – дамата, поради която чичото на актуалната кралица Елизабет, крал Едуард Осми, се отхвърли от трона преди повече от 80 години. Новините за връзката на Маркъл с принц Хари доведоха до подобен интерес, че той се принуди обществено да изиска медиите да спрат да тормозят нея, фамилията и околните ѝ.

" Има си провокации, всичко е на интервали – през някои дни е по-трудно, в сравнение с през други ", споделя тя за непредвидената си популярност. Макар да е звездата на адвокатския сериал Suits, светът откри Маркъл точно поради връзката ѝ с Хари. Тя бе най-гугълваната жена за 2016 година " Беше изненадващо по какъв начин нещата се трансформираха още през цялото време. Но имам мрежа от поддръжка към себе си, както и, несъмнено, поддръжката на приятеля ми ".

Актьорството

Бащата на Маркъл – Томас, е бил осветител в Холивуд и тя е израснала по снимачните площадки. " Всеки ден в продължение на 10 години, след учебно заведение, бях на снимачната площадка на " Женени с деца ". Беше доста занимателно и извратено място за момиченце от католическо учебно заведение ", споделя тя.

Маркъл учи спектакъл и интернационалните връзки в Северозападния университет в Илинойс и в последната си година стажува в американското посолство в Аржентина. Когато взема решение да се отдаде на актьорството, родителите ѝ я поддържат.

 Меган Маркъл за пръв път разяснява връзката си с принц Хари
© Associated Press

" Гледаха ме по какъв начин отивам на прослушвания, пробвам се да свържа двата края, работя каквото ми падне, с цел да си платя сметките. Калиграфирах картички, бях хостеса, всевъзможни неща, каквито актьорите работят. Баща ми знаеше какъв брой е мъчно за един артист да си откри работа, тъй че той се гордееше най-вече, че съумях да победя вероятностите ".

Тормозът

Британските таблоиди се нахвърлиха върху Маркъл с ред обвинявания – че е разведена, че е католичка, че е от смесено родословие (майка ѝ е афроамериканка). По традиция тези три характерности биха попречили на възможен брак с Хари, въпреки да са били нарушавани преди.

През ноември " Дейли остарял " писа " Принц Хари може да се ожени за гангстерска звезда – новата му обич е от незаконен квартал на Лос Анджелис " ; " бъдещата свекърва още живее в Криншоу, заобиколена от кървави кражби и принуждение за дрога ". От двореца Кенсингтън реагираха с извънредно внезапно изказване против " вълната от обиди и тормоз ".

Фотогалерия: Коя е Меган Маркъл - приятелката на принц Хари >

" Мисля, че в последна сметка е доста просто. Ние сме двама щастливи и влюбени души. Срещахме се дискретно в продължение на към шест месеца, преди новината да излезе, през това време работех и единственото нещо, което се промени, беше това по какъв начин го възприемаха хората. У мен нищо не се промени. Аз съм си същата, в никакъв случай не съм се определяла по отношение на връзката си ", споделя тя. " Не чета пресата. Дори не чета по какъв начин отразяват Suits. Близките ми хора ми напомнят коя съм. Останалото е звук ".

Благотворителността

За Хари, да продължи идеите на майка си - принцеса Даяна, е задача в живота. Маркъл също има интерес към филантропията, основан от майка ѝ Дория Рагланд. Тя е световен дипломат за християнската неправителствена организация World Vision Canada, работила с Организация на обединените нации по овластяването на дамите и е била консултант на интернационалната благотворителна организация One Young World по въпросите за половото тъждество и актуалното иго.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР