Двойка сиамски близнаци вдигнаха капака на своя невероятно уникален начин

...
Двойка сиамски близнаци вдигнаха капака на своя невероятно уникален начин
Коментари Харесай

Сиамски близначки споделиха какво ще стане ако една от тях умре

Двойка сиамски близнаци подвигнаха капака на своя необикновено неповторим метод на живот, разкривайки какво в действителност е да живееш в едно и също тяло - до момента в който отвръщат на непознати, които ги бомбардират с гнусни въпроси за живота им.



Тъй като сиамските близначки Кармен и Лупита Андраде, на 23, са толкоз близки, колкото могат да бъдат две сестри, и неотдавна описаха за тази връзка по време на доста искрено видео с въпроси и отговори, споделено в техните сметки в обществените медии.

Близнаците, които се реалокираха в Съединени американски щати от Мексико, когато бяха на две и в този момент живеят в Кънектикът, разкриха въпросите, които най-често им задават във видео, оповестено в TikTok.

„ Ще създадем ЧЗВ, тъй като някои от вас не могат да млъкнат по дяволите “, сподели Лупита в клипа, който е гледан над 9,8 милиона пъти.

Жените, които споделят органи и крака под кръста, не престават да дават отговор на въпросите, които техните любопитни почитатели обезверено желаят да знаят.

Когато се родиха, лекарите споделиха на родителите им, че евентуално ще живеят единствено няколко дни - само че те се опълчиха на всички шансове и в този момент процъфтяват - само че споделят някои необикновени резултати вследствие на шерването на части от тялото.

„ Ако един от нас е изтощен, не е нужно и двамата да сме изтощени, тъй като имаме два обособени мозъка “, стартира Кармен ЧЗВ.

„ Да, един от нас може да е безсънен и един от нас може да спи, тъй като, още веднъж, мозъците са разнообразни. Ние сме двама разнообразни души “, уточни тя.

Лупита също по този начин разсейва всички теории, че те могат да управляват крайниците си.

„ Не, не можем да направляваме крайниците или половинките си “, сподели тя.

„ Да, мога да карам “, прекъсна го Кармен. „ Имам десния крайник, тъй че карам “.

Те прибавиха, че споделят общ кръвоток, тъй че напиването визира и двамата, само че се усещат сити с друга скорост, тъй като имат два стомаха.

„ Все още сме двама разнообразни души “, подсети Кармен на почитателите. „ Така че имаме две обособени карти за идентичност и идентификационни номера и номера на обществена осигуровка и всички тези неща. “

След това Кармен разисква някои от по-конфронтиращите и жестоки известия, които получават - в това число какво ще се случи, в случай че един от тях почине.

„ Ние споделяме кръвен поток, тъй че в последна сметка ще се появи сепсис и явно в границите на часове или дни другият ще почине “, изясни тя. „ Но ние не сме мъртви, тъй че за какво постоянно ни питат това? “

Друг въпрос, който постоянно им задават, са правните последствия, в случай че една от дамите извърши закононарушение.

„ Никога не съм минавал през този развой, тъй че по какъв начин ще имаме подобен тип познания? “ Кармен отговори на мрачния въпрос.

Кармен се обърна и към тематика, която постоянно се разисква: връзки и секс, защото тя и Лупита споделят репродуктивна система.

Тя изясни да вземем за пример, че и двете имат ендометриоза и изпитват болежка в таза.

„ Значи правиш сметката на своите странни неуместни въпроси за секса “, иронизира тя.

Кармен се среща с приятеля си Даниел от три години и подсети на почитателите, че той се среща единствено с Кармен, само че не и с Луптия.



По-рано тя разкри пред Today, че го е срещнала в приложението за запознанства Hinge през 2020 година

„ Никога не съм се опитвала да скрия обстоятелството, че съм сиамски близнак, което означаваше, че получих доста известия от момчета с култове “, изясни Кармен, добавяйки, че „ незабавно “ разбра, че Даниел е друг от другите мъже, които имаше приказвах с.

„ Той не поведе с въпрос за положението ми “, сподели тя. „ Имам обществена тревога и в последна сметка отменях дати в последния миг, само че се усещах спокоен по пътя до там. “

Тя добави още, че Даниел и Лупита, която е асексуална, са положителни другари.



„ Смешно е, тъй като аз заставам будна по-късно от Лупита, само че когато Даниел спи, задрямвам бързо – и той остава безсънен и приказва с нея “, показа Кармен.

Близнаците също приказваха за капацитета да имат семейство един ден, разкривайки, че не могат да имат деца.

„ Не можем да имаме деца, не желаеме деца и сътрудникът ми се усеща по същия метод “, изясни Кармен.

Те също по този начин споделиха на изхода, че защото „ споделят “ толкоз доста „ вътрешни структури “, интервенцията за делене е прекомерно рискована за тях – само че не се разболявайте един от различен, макар че сте към всеки различен през всяка секунда от деня.

„ Понякога в края на деня просто сме изтощени и не желаеме да приказваме. Тогава ще използваме разнообразни устройства и ще се занимаваме сами “, сподели тя.

„ Имам преносимия компютър си, с цел да върша учебна работа, а Лупита ще си постави слушалки и ще слуша музика или ще употребява телефона си. Свързани сме през целия си живот, тъй че не е като да ни липсва нашата самостоятелност. Това е всичко, което в миналото сме знаели, нали?

Източник: DailyMail

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР