Двойка разкрива, че раздялата на техните чудодейни сдвоени близнаци е

...
Двойка разкрива, че раздялата на техните чудодейни сдвоени близнаци е
Коментари Харесай

Разделянето на "чудодейни" сраснали се близнаци се забавя след инфекция с Covid

Двойка разкрива, че раздялата на техните " чудодейни " сдвоени близнаци е била отсрочена, откакто те са хванали Covid, съобщи standard.co.uk.

Хана и Ник Бейтсън от Тумбридж, Северна Ирландия, откриват, че бебетата им са сраснали близнаци по време на 12-седмичния обзор.

Свързаните близнаци са необичайност, като се срещат единствено при една на 2,5 милиона бременности.

Двойката, и двамата при започване на 30-те си години, посреща Анабел и Изабел през март.

 

В сряда в предаването " Тази заран " по ITV двойката изясни, че интервенцията, която ще раздели бебетата, е била планувана за този месец, само че е била отсрочена, откакто те са хванали ковид.

Г-жа Бейтсън, служителка в Националната здравна работа, съобщи пред програмата: " Те ще вървят на интервенции до края на живота си и се надяваме, че качеството им на живот ще бъде положително. Това ще бъде по-голямо предизвикателство за нас. "

 

 

Двойката, която описа за битката си за забременяване и за лекуването на неплодородие, съобщи, че е била шокирана, когато е схванала, че ще има близнаци.

 

Обяснявайки момента, в който акушерката им е споделила, че близнаците са сраснали, госпожа Бейтсън споделя: " Акушерката беше доста спокойна и ни сподели, че това са близнаци, само че че би трябвало да се забележим с консултанта в локалната болница.

 

 

" Знаехме, че са загрижени, само че тогава ни насочиха към феталната медицина в Белфаст.

" Тогава ни беше казано. Никога не ни е хрумвало, че това ще бъде допустимо.

" Докато правехме това сканиране, и на двама ни стана ясно. Още преди консултантът да каже и аз попитах: " Сраснати ли са? ", а той сподели: " Да, мисля, че са. "

Двойката съобщи, че е " отдадена " на бременността и е прекарала интервала в изследване на положението, само че с смут е открила, че " няма задоволително информация ".

Двойката е ориентирана към лондонската болница University College Hospital, където бебетата са родени от профилиран екип през март.

 

 

Скенерите демонстрират, че Анабел и Изабел са свързани от гърдите до таза и имат общ пикочен мехур, вътрешности и слято краче, само че нямат общо сърце, което е от решаващо значение за сполучливото делене.

 

 Г-жа Бейтсън продължава да споделя за бременността: " Самият факт, че стигнахме до 35-ата седмица, беше знамение.

" Опитвахме се да се подготвим и да се подготвим за най-лошия случай или за доста заболели бебета.

" Щом девойките се появиха с тези сбали крясъци, те просто трансформираха цялостния звук на всичко. Не бяхме готови за това, че ще се получи толкоз добре. "

Г-н Бейтсън добави: " Кошмарът на всеки различен беше наш сън, беше необичайно. "

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР