Двойка от Мичиган има страхотен повод за радост. От една

...
Двойка от Мичиган има страхотен повод за радост. От една
Коментари Харесай

Бебето Одри - първото момиче в семейството за 138 години

Двойка от Мичиган има страховит мотив за наслада. От една страна, тъй като им се ражда дете, а от друга, тъй като има нещо доста особено в неговата поява. Това е фактът, че е първата щерка в фамилията от 138 години. На 17 март Каролин и Андрю Кларк посрещат бебето Одри, което я прави първото момиче, родено от страната на Андрю от 1885 година насам. Двойката към този момент има две момчета.
 Маги Пашова,
Маги Пашова ни учи по какъв начин да имаме " По-здрави деца "

Нутриционистката за компликациите, заблудите и уравновесеното хранене на дребните деца

Каролин разкрива пред DailyMail, че те остават същински сюрпризирани, когато схващат, че ще имат момиченце. Особено, откакто научава от брачна половинка си неповторимата история на неговия жанр.

Каролин изяснява, че когато брачният партньор ѝ споделя за момчетата в фамилията му, тя не му има вяра. " О, шансът е 50-50 всякога. Какво имаш поради? " А той отвръща: " Казвам ти, че не сме имали момиче в нашата директна линия от над 100 години ", спомня си Каролин.

След това Каролин моли родителите му да потвърдят историята. Семейството на Андрю й споделя, че в действителност не са имали момиче в директната му родова линия, обяснявайки, че до момента в който неговите " чичовци и братовчеди могат да се похвалят с девойки ", в неговата линия не се е раждало такова от няколко генерации насам. 

Посрещането на първата щерка от 14 десетилетия е голяма благословия, изключително откакто Каролин трагично претърпява импровизиран аборт през януари 2021 година Каролин отбелязва, че когато научава, че чака дете още веднъж, тя просто се радва, че ще има крепко бебе и не се интересува дали е момче или момиче. " Беше черешката на тортата, че е момиче ", прибавя обаче Каролин.
 Тризнаците, които още с раждането си сложиха връх на Гинес
Тризнаците, които още с раждането си сложиха връх на Гинес

Кои са най-младите тризначки в света с връх

Когато фамилията се събира предишния септември, с цел да отпразнува бременността и да разкрие пола на бебето, остават " шокирани ", защото от дълго време са изгубили вяра, че ще се роди момиче в фамилията им. Е, Одри е живото доказателство, че всичко е допустимо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР