Двойка любопитни мечета попаднаха на записи от камери от окръг

...
Двойка любопитни мечета попаднаха на записи от камери от окръг
Коментари Харесай

На пътя: Любопитни мечета „се запознаха“ с шофьори във Флорида

Двойка любопитни мечета попаднаха на записи от камери от окръг Окалуза. На фрагментите се вижда по какъв начин те се доближават към коли и хора на път във Флорида, Съединени американски щати.

 

Мечетата наподобяват опитомени и отзивчиви, стоят на задните си крайници и се приближават заместника на шерифа и с мъж, който също е спрял автомобила си.

 

Първоначално видеото е снимано на 5 декември 2023 година, само че е оповестено седмици по-късно от шерифската работа на окръг Окалуза след полицейското следствие по какъв начин мечетата са се озовали на независимост.

В изказването на полицията се споделя, че мечките са избягали от неуместно заграждение в резиденция на Old River Road, където живее самопровъзгласил се треньор на мечки. В изказването се добавя, че против жителя са повдигнати разнообразни обвинявания за нарушение на разпоредбите за запазване на дивата природа.

Снимка: Reuters

Службата на шерифа на окръг Окалуза разгласява видеоклипа на страницата си във Facebook с надпис, че мечките са кодиак - неповторим подвид на кафявите мечки или мечките гризли, които произлизат от Аляска.

От службата оповестиха, че по време на следствието отделът за риба и дива природа на Флорида се грижи за двете мечета.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР