Двойка е арестувана от полицията тази седмица, които твърдят, че

...
Двойка е арестувана от полицията тази седмица, които твърдят, че
Коментари Харесай

Двойка арестувана по обвинения в скотоложство, след като 26-годишна жена „прави секс с кучето на семейството няколко пъти“

Двойка е задържана от полицията тази седмица, които настояват, че дамата е насилвала полово кучето на фамилията, до момента в който нейният сътрудник го е записвал - доста пъти.

Офисът на шерифа на окръг Лий сподели, че Саманта Уайт, на 26 години, е взела участие в полов контакт с кучето на фамилията си неведнъж. Съобщава се, че 29-годишният й брачен партньор Джон Уайт е записал половите дейности. Властите споделиха, че против Саманта ще бъдат повдигнати обвинявания, свързани със половия й контакт с животните, до момента в който Джон ще бъде осъден за запис на нецензурен изображения или видеоклипове на субект и животно, участващи в полов акт.

Lee County Domestic Animal Services взеха четири кученца под стража и ги оцениха за пострадвания. В момента кучетата са под грижите на приюта за домашни животни в окръг Лий. Полицията във Форт Майърс сподели, че следствието продължава, откакто арестува двойката на 15 февруари.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Мъж извърши полов акт над уловена чайка в ужасява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР