Дворецът в Геленджик не е на Владимир Путин. Палатът е

...
Дворецът в Геленджик не е на Владимир Путин. Палатът е
Коментари Харесай

Кремъл: Дворецът в Геленджик е на предприемачи

Дворецът в Геленджик не е на Владимир Путин. Палатът е обвързван с няколко бизнесмени, само че не считаме за редно да оповестяваме техните имена. Това излиза наяве от изказване на представителя на Кремъл - Дмитрий Песков, представен от държавната осведомителна организация ТАСС.
Изказването му идва дни след разразилия се скандал с обилния парцел в Геленджик, който бе приписан на Владимир Путин. Това стана след филм на Фонда за битка с корупцията на съветския опозиционер Алексей Навални, който към днешна дата се намира в ареста. Вчера пред група студенти Владимир Путин заявява, че дворецът не е нито негов, нито на някой от фамилията му.

“Очевидно е, че притежателят е бизнесмен. Това е доста огромен парцел в Геленджик и е благосъстоятелност на повече от едно лице - непосредствено или не”, съобщи Песков.

Говорителят на Кремъл обаче отхвърли да разгласи имената, тъй като не било право на Москва да го прави. Прессекретарят на президента напомни и позицията на Путин - съветският общественик дал отговор " недвусмислено и негативно на въпроса за собствеността ", уточни Песков.

Въпросът за отбраната на двореца в Геленджик и обособяването на неразрешена за самолети зона Песков прикани да се насочи към службите, тъй като те били способените органи.

“Ако ставаше дума за президентството, бих могъл да дам информация. Това няма нищо общо нито с президента, нито с институцията и по тази причина не мога да отговоря на тези въпроси”, изясни Песков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР