Дворецът Кенсингтън разкри сърцераздирателната причина, поради която не са обявили,

...
Дворецът Кенсингтън разкри сърцераздирателната причина, поради която не са обявили,
Коментари Харесай

Сърцераздирателна причина дворецът Кенсингтън обяви през януари, че Кейт Мидълтън няма рак

Дворецът Кенсингтън разкри сърцераздирателната причина, заради която не са оповестили, че Кейт Мидълтън се бори с рак по-рано - тъй като това се появи чак по-късно главната й интервенция.

Новината идва, откакто Дворецът разгласява унищожително известие от принцесата на Уелс довечера, потвърждаващо, че тя към този момент има заболяването. Във видеото майката на три деца приказва искрено за здравната актуализация и сподели, че е подложена на " превантивна " химиотерапия. На 16 януари принцесата претърпя " сполучлива " коремна процедура в The London Clinic. По това време дворецът Кенсингтън сподели, че ще даде актуализация единствено " когато има значима нова информация за шерване ".

За страдание, тестванията след интервенцията откриха, че Кейт има рак и принцесата сподели, че на нея и принц Уилям им е лишило време да предадат новината на децата си „ по метод, който е подобаващ за тях “. В клипа Кейт сподели: „ Исках да употребявам тази опция да ви благодаря персонално за всички прелестни известия за поддръжка и за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР