Двоен ръст на инвеститорите се отчита в Крим. Причината е

...
Двоен ръст на инвеститорите се отчита в Крим. Причината е
Коментари Харесай

Двойно повече инвеститори в Крим

Двоен растеж на вложителите се регистрира в Крим. Причината е активизирането на бизнесмените, които замразиха плановете си откакто полуостровът мина под съветско ръководство. Размразяването и дострояването на обектите може да усили двойно предлагането на жилища през настоящата година, означават анализатори.

Броят на плановете на първичния пазар на недвижими парцели за година е повишен от 31 на 47. Увеличение от 70 000 кв.м на 210 000 кв.м. жилищна повърхност се следи в Севастопол. До края на годината там се възнамерява да бъдат пуснати в употреба още 15 обекта с общ размер към 200 000 кв.м.

Увеличеното предложение обаче още през 2019 година ще се окаже незадоволително на фона на мощното търсене на бюджетни жилища. Към днешна дата се следи забележителен интерес към първокласните планове в ценовия диапазон сред 2 и 4 млн. съветски рубли.

През 2017 година Крим се трансформира в водач измежду съветските райони във връзка с темповете на строителство. За 12 месеца в района бяха въведени в употреба 833 600 кв.м. жилищна повърхност. Това е 2.9 пъти повече спрямо 2016 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР