Движихте се не от висши цели, а от нисши страсти.

...
Движихте се не от висши цели, а от нисши страсти.
Коментари Харесай

Нинова: Движихте се не от висши цели, а от нисши страсти - такова управление не може да просъществува

Движихте се не от висши цели, а от нисши пристрастености. Това беше доста добре показано доста добре в последните няколко седмици. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада по време на дебатите за оповестяването на първия мандат за несбъднат, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Висшите цели - Шенген, еврозона, ПВУ и повишение на качеството на живот на българите, се провалиха тотално ", безапелационна бе тя. 

" Не може да просъществува такова ръководство, което се движи от нисши страсти -страхът на едната част от отмъщение и алчността на другата част за власт. Резултатът е това, което виждаме през днешния ден ", счита Нинова.

Тя бе безапелационна, че Българска социалистическа партия няма да взе участие в никакви договаряния или разисквания за основаване на държавно управление в границите на този парламент: " Няма да участваме диалози и да поддържаме втори мандат. Не желаем да получаваме трети, тъй като считаме, че този парламент е привършен. Не желаем да участваме в сглобки, сделки, задкулисие и всичко останало за деленето на проциите на властта ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР