Движещ се автомобил е бил атакуван от дрон камикадзе в

...
Движещ се автомобил е бил атакуван от дрон камикадзе в
Коментари Харесай

Ранени при атака с дрон с Белгородска област

Движещ се автомобил е бил нападнат от дрон камикадзе в Белгородска област, заяви губернаторът на региона Вячеслав Гладков.

" Инцидентът е станал в село Глотово, градски регион Грайворон. В резултат на гърмежа автомобилът се е запалил, 5 души, които са били в него, са ранени ", написа той в канала си в Telegram.

По думите на Гладков един от мъжете, пътували в колата, е получил прободна рана в корема и осколъчни рани на горните и долните крака, а една жена - осколъчни рани на лицето и лопатковата област, както и травма. Освен това двама мъже са получили умерени травми, а едно малолетно момче - травма на мозъка.

В разгара на войната Би Би Си не е в положение да ревизира навреме тези данни.

По-рано в петък съветските управляващи оповестиха за няколко обстрела на Белгород, в това число от многоцелеви ракетен комплекс " Вампир ". Украинската страна не разяснява това.

Обстрелите и саботажите на съветските гранични региони, които се повтарят от началото на съветската инвазия в Украйна, зачестиха от началото на тази седмица .
 Дрон удари постройката на кметството в Белгород
Дрон удари постройката на кметството в Белгород

Две дами са отведени в болница, а на други двама души е оказана помощ на място

В петък представителят на Главното разследващо ръководство на украинското министерство на защитата Андрий Юсов съобщи, че диверсионни групи са трансформирали Курска и Белгородска област в " дейни бойни зони ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР