Движещ фактор за този сегмент от пазара е мобилният документооборотПродажбите

...
Движещ фактор за този сегмент от пазара е мобилният документооборотПродажбите
Коментари Харесай

Расте търсенето на портативни принтери

Движещ фактор за този сегмент от пазара е мобилният документооборот

Продажбите на портативни принтери ще нарастват с 18% годишно в близка вероятност (на фотографията: Brother PocketJet в колата)

Световният пазар на портативни принтери ще пораства в околните години с двуцифрени темпове, съгласно нов разбор на компанията Technavio , който регистрира като наклонност и внедряването на напреднали решения за сигурност в тези устройства.

В интервала от 2019 до 2023 година доставките на портативни принтери в световен мащаб ще се усилват с 18% средногодишно, предвиждат анализаторите от Technavio. Един от основните фактори, които способстват двуцифрения напредък, е все по-голямото търсене на решения за мобилен документооборот.
още по тематиката
Technavio обрисува като съществена наклонност в тази ниша от пазара внедряването на усъвършенствани технологии за сигурност. Производителите прибягват до сходна мярка, защото незащитените принтери са лесна цел за офанзивите на киберпрестъпниците.

Негативните последици от компрометиране на портативния принтер вследствие на хакерска офанзива са прекомерно необятни – от приключване на значими документи, съхранявани в паметта на принтера, до инсталиране на злонамерени стратегии за отдалечено ръководство, предизвестяват анализаторите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР