Движенията на външния министър на Иран ще бъдат ограничени от

...
Движенията на външния министър на Иран ще бъдат ограничени от
Коментари Харесай

Движенията на министъра на външните работи на Иран ще бъдат ограничени по време на посещение в Ню Йорк: доклад

Движенията на външния министър на Иран ще бъдат лимитирани от Съединените щати по време на посещаване в Организация на обединените нации в Ню Йорк тази седмица, беше обявено във вторник - като Министерството на финансите на Съединени американски щати съобщи, че претегля глобите против Иран за офанзивата му против Израел през уикенда.

На външния министър на Иран Хосейн Амир-Абдолахян няма да бъде разрешено да се движи отвън седемте блока на север и юг от постройката на Организация на обединените нации в Midtown East в Манхатън или да отиде по-далеч от един блок западно от постройката, оповестиха източници, осведомени със обстановката CNN.

На дипломата и неговия антураж ще бъде позволен достъп до иранската задача наоколо до постройката на Организация на обединените нации, дома на непрекъснатия представител на Иран в Организация на обединените нации и летище JFK в Куинс по авансово избран маршрут.

Амир-Абдолахиан би трябвало да дойде в Ню Йорк, с цел да се причисли към съвещанието на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации в четвъртък, съгласно Amwaj Media.

Амир-Абдолахиан направи мнения за това, че Израел е изправен пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР