Движението за права и свободи е готово да вземе третия

...
Движението за права и свободи е готово да вземе третия
Коментари Харесай

От ДПС готови да вземат третия мандат, може да преговарят и с “Възраждане”

Движението за права и свободи е готово да вземе третия мандат за сформиране на държавно управление, като би преговаряло за кабинет с всички партии, в това число и с " Възраждане ". Това съобщи в изявление за Българска национална телевизия депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай.

" Защо да не бъде мандатът в Движение за права и свободи? Ние сме единствената групировка, която сме потвърдили, че с трети мандат можем да вършим държавно управление. И в този момент бихме могли да създадем, като приказваме с всички. Защо не и с " Възраждане "? Те бяха моторът на това да движат казуса с 40-те % (за намаляването на излъчванията от въглищните централи, заложено в Плана за възобновяване и устойчивост), които Кирил Петков ги надроби. Ако бяхме почнали с това, че е тръгнало от " Възраждане ", какво щеше да стане? ", съобщи Аталай.

Според него България се нуждае от държавно управление, което да изведе страната от рецесията, само че и за което да бъде поета политическа отговорност.

" Дошло е време всяка партия да носи отговорност. Ако отговорността им е да отидем на идващите избори, ще са виновни и за задълбочаването на рецесията у нас, която към този момент няма да е единствено икономическа и обществена, само че и политическа и някои хора ще протриват ръце с апетити за смяна на управническата система у нас, с което ние не сме съгласни ", сподели още той.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР