Движението винаги е било част от нейния живот. Тя е

...
Движението винаги е било част от нейния живот. Тя е
Коментари Харесай

Габриела Субашка: Мечтите имат срок на годност


Движението постоянно е било част от нейния живот. Тя е търсила дълго пътя към професионалния, само че прави внезапен завой след претърпяване на контузия. Тя познава фините настройки на тялото – не й е непозната и болката, която ни остава, когато не обръщаме внимание на себе си.

Тя има вяра, че тялото ни е напълно - просто не трябва да го одобряваме за даденост. Нейната цел е да ни убеди в това посредством ентусиазъм, отдаденост и мотивация.

Снимка: Евгений Милов
В епизод 36 на цифровата поредност ви срещаме с Габриела Субашка
дамата, която има вяра, че щом можем да си представим нещо, значи то е допустимо.

Търсейки сама пътя към възобновяване, тя стартира да опознава неограничените благоприятни условия на и по този начин поема в друга посока – тази на. Габриела приключва специалността през 2012 година, а по-късно записва и магистратура по Кинезитерапия. Непосредствено след приключването на бакалавърската си степен, тя стартира работа в най-натоварената болничното заведение в България – Пирогов.
Снимка: Евгений Милов

Да работи там е нейна сбъдната фантазия, макар че минава през едни от най-тежките отделения. Но фантазиите имат период на валидност и би трябвало да усетиш по кое време изтича , споделя тя. Това се случва и с – Габриела напуща болничното заведение след пет години работа там, тъй като усеща, че е дала всичко от себе си и би трябвало да се посвети на нещо ново.

„ Вярвам, че има знаци, които ти оказват помощ да схванеш, че си преизпълнил фантазията си. Всеки човек има избор къде да бъде – в случай че нещо не те прави благополучен, това е персонален избор “, споделя Габи.

След Пирогов тя става кондиционен треньор с помощта на сестра си Инес и по този начин опознава още повече качествата на човешкото тяло. Днес обаче Габи има личен кабинет, развива онлайн стратегии за работа при разнообразни опорно-двигателни проблеми и пациентите й я обожават поради отношението, което има към всеки.

„ Моята цел е хората да не чуват, че в никакъв случай не могат да вършат това, което обичат “ , безапелационна е тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР